Udarbejdelse af serviceproduktkatalog på engelsk

- Gode tekster, proaktiv søgen efter input og godt overblik

Kunde: Grundfos Holding A/S

Tidspunkt: 2011-2013

Ydelse: tekstforfatning på engelsk

Da Grundfos i 2011 påbegyndte et målrettet strategisk arbejde med at øge synligheden af sine serviceprodukter og gøre dem til en mere integreret del af virksomhedens samlede produktsortiment, fik jeg til opgave at skrive teksten til et samlet katalog over disse serviceprodukter til intern brug.

For hvert enkelt serviceprodukt (der bl.a. omfattede reparation, online pumpeovervågning og energioptimering) skulle jeg ud fra input fra Grundfos' produktspecialister skrive en tekst, som beskrev produktet, dets fordele for kunden, leveringsprocesser og procedurer – og forbindelsen mellem serviceprodukterne og Grundfos' overordnede strategiske målsætninger. Arbejdet foregik i tæt dialog med Service & Solutions-afdelingen hos Grundfos og med den grafiker, der udarbejdede katalogets layout.

- Rasmus har på baggrund af enkle briefinger kunnet sammensætte gode tekster, da han også er meget proaktiv i sin søgen efter yderligere input, siger Iben Glargaard Nielsen, Marketing Project Manager hos Grundfos Holding A/S. – Han har ikke kun fungeret som tekstforfatter men også hjulpet til med at styre processen, da der har været mange mennesker involveret i arbejdet. I den henseende synes jeg, at Rasmus har været god til at bevare overblikket. Rasmus er behagelig at arbejde sammen med og er god til at fange det essentielle fra diverse input.

Kataloget gennemgik løbende korrektur og mange tilpasninger, inden den første udgave blev lanceret først på året i 2013.

Grundfos' websted om service