Casestudy om CO2-køleløsning hos Aarstiderne

– Relevant læsning for både køleteknikere og virksomheder

Kunde: Danfoss Cooling

Tidspunkt: 2018

Ydelse: tekstforfatning på dansk samt oversættelse til engelsk
Da den økologiske fødevarevirksomhed Aarstiderne skulle udvide køleanlæggene på virksomhedens faciliteter i østjyske Barritskov, valgte man en CO2-køleløsning fra Danfoss. Jeg skrev en casestudy om projektet baseret på egne interviews med Aarstidernes drifts- og økonomidirektør Thomas Slott og indehaveren af installationsfirmaet.
Teksten illustrerede, at hensynet til klima og miljø sagtens kan forenes med vækstambitioner, hvilket var en særdeles vigtig pointe for både Aarstiderne og Danfoss. Jeg redigerede teksten ud fra input og kommentarer fra alle interessenter, indtil der forelå en færdig udgave. Da den færdige casestudy var godkendt, oversatte jeg den til engelsk og bearbejdede oversættelsen til brug i udlandet.

– Køleteknik er en kompleks størrelse, men Rasmus var hurtig til at forstå emnet og stillede derfor meget skarpe spørgsmål til alle parter, siger Dorthe Borup Sindberg, Marketing Communications Director, Danfoss Cooling. – Resultatet er en casestudy, som er relevant læsning både for køleteknikere og for virksomheder, som ønsker en mere klimavenlig køleløsning. Oplevelsen med Rasmus var meget positiv, og vi har fået god feedback på historien. Derfor har vi også fortsat det gode samarbejde med Rasmus efterfølgende.

Læs casen (som PDF) på Danfoss Coolings websted

Aarstidernes websted