Nyhedsbrevstekster til markedskommunikation

– kvalitetspræget og relevant kommunikation med gode åbningsrater

Kunde: WordPilots

Tidspunkt: 2021-

Ydelse: nyhedsbrevtekster på dansk

Når en oversættervirksomhed, der profilerer sig på høj kvalitet, udsender nyhedsbreve, skal det sproglige niveau i nyhedsbrevene selvsagt også være højt – og indholdet skal opfattes som relevant af læserne. Begge kriterier er opfyldt i de e-mailnyhedsbreve, oversætterbureauet WordPilots siden 2021 har udsendt, og som jeg har skrevet teksten til.

WordPilots fokuserer på høj kvalitet i sine sprogløsninger, der ud over oversættelse omfatter bl.a. tekstforfatning og korrektur. Virksomheden lægger desuden vægt på et godt, konstruktivt og langsigtet samarbejde med sine kunder, og nyhedsbrevene, som udsendes til en blandet skare af kunder, partnere og andre interesserede, indgår som en naturlig del af WordPilots’ løbende markedskommunikation til kunderne.

Jeg skriver teksterne baseret på input fra WordPilots. Typisk har hvert nyhedsbrev én overordnet vinkel, eksempelvis hvorfor kvalitetsoversættelse er vigtig, eller faldgruber i forbindelse med markedsføring på andre sprog. Ud fra denne vinkel skriver jeg teksterne, så der bliver en rød tråd gennem hele nyhedsbrevet, formulerer overskrifter, som springer i øjnene i modtagernes indbakker, og sørger for, at det sproglige niveau konsekvent er i top.

Teksterne italesætter WordPilots’ kernekompetencer inden for bl.a. sprogløsninger og projektledelse, linker til casestudier, artikler, whitepapers og andet indhold på wordpilots.dk – og taler ind i kundernes virkelighed, hvor relevant og vedkommende markedskommunikation på flere sprog er en nødvendighed, og hvor der derfor er et løbende behov for netop de ydelser, WordPilots tilbyder.

Noget kunne tyde på, at overskrifter og indhold opfattes som relevant af nyhedsbrevets læsere: WordPilots har en gennemsnitlig åbningsrate på ca. 30 % (svinger mellem 30 og 56 %), og virksomheden er tilfreds med samarbejdet. Joan Kiehl fra WordPilots siger:

”Vi sætter stor pris på det tætte samarbejde med Rasmus. Hans indgående kendskab til oversætterverdenen giver vores tekster det fokus, vi har brug for, når vi kommunikerer med både nye og eksisterende kunder. Desuden sikrer hans høje sproglige kvalitet os et troværdigt udtryk, hvilket er uundværligt i vores branche.”

Læs mere om WordPilots, og tilmeld dig nyhedsbrevet, på wordpilots.dk