Indhold til marketingkampagner om doseringspumper

- Fremragende, trykklar kvalitet efter nogle få dage

Kunde: Grundfos Holding A/S

Tidspunkt: 2015-2016

Ydelse: tekstforfatning på engelsk

Jeg har ved to lejligheder skrevet tekst til marketingkampagner for Grundfos' SMART Digital-serie af digitale doseringspumper. Til begge kampagner var jeg med til at udarbejde tekniske artikler, pressemeddelelser, annoncer, direct mail, kundepræsentationer, produktbrochurer, informationspjecer, en video fra pumpeproduktionen, e-mailsignaturer og meget andet.

Første gang var til en remarketing-kampagne for den eksisterende SMART Digital-serie i 2015. Formålet var at svare igen på marketing fra en af Grundfos' konkurrenter, og der skulle udarbejdes forskellige typer indhold med meget kort varsel. Anden gang var til lanceringskampagnen for den helt nye SMART Digital XL-serie. Jeg arbejdede tæt sammen med en produktspecialist, en marketingkoordinator og den grafiske designer på begge projekter.

– Ud fra en kort briefing var Rasmus i stand til at kombinere produktets key selling points og tekniske fordele, sagde Jürgen Kiefer, daværende Global Product Manager hos Grundfos Holding A/S. – Resultatet var tekniske artikler og reklamer, som vi med det samme kunne bruge i marketingkampagnen. Alle forespørgsler blev behandlet med det samme, og artiklerne var tilgængelige i en fremragende, trykklar kvalitet efter nogle få dage - eller efter få timer ved særlige hastesager. Det er en fornøjelse at arbejde sammen med Rasmus.

Kampagnewebsted for Grundfos SMART Digital-serien (på engelsk). Det meste af indholdet her er skrevet eller redigeret af mig