rasmusgissel.dk

rasmus gissel | tekstforfatter, oversætter og korrekturlæser

Det er en fornøjelse at arbejde sammen med Rasmus, og Grundfos vil også udarbejde de næste marketingkampagner sammen med ham.
- Jürgen Kiefer
Grundfos Holding A/S

Case: indhold til marketingkampagne om doseringspumper

Kunde

Grundfos Holding A/S

Tidspunkt

2015-2016

Beskrivelse

Grundfos' SMART Digital-serie af digitale doseringspumper byder på nøjagtig kemikaliedosering inden for industri og vandbehandling. Jeg har ved to lejligheder været involveret i at skrive indhold til marketingkampagner for produktserien.

Første gang var til en remarketing-kampagne for den eksisterende SMART Digital-serie i 2015. Formålet var at svare igen på aggressiv marketing fra en af Grundfos' konkurrenter, og der skulle udarbejdes en række forskellige typer indhold med meget kort varsel.

Anden gang var til lanceringskampagnen for den helt nye SMART Digital XL-serie. XL-pumperne er større udgaver af de eksisterende pumper, men ligner derudover de mindre pumper meget. Den nye kampagne byggede derfor på de erfaringer, vi havde gjort os med den første kampagne.

Til begge kampagner skrev jeg teksten til marketingindhold som tekniske artikler, pressemeddelelser, annoncer til trykte magasiner, direct mail, kundepræsentationer, produktbrochurer, informationspjecer, en video fra pumpeproduktionen, e-mail-signaturer og meget andet.

Jeg arbejdede tæt sammen med en produktspecialist, en marketingkoordinator og den grafiske designer på projektet.

Kunden siger

Global Product Manager Jürgen Kiefer, Grundfos Holding A/S:
"Ud fra en kort briefing var Rasmus i stand til at kombinere produktets key selling points og tekniske fordele. Resultatet var tekniske artikler og reklamer, som vi med det samme kunne bruge i marketingkampagnen. Alle forespørgsler blev behandlet med det samme, og artiklerne var tilgængelige i en fremragende, trykklar kvalitet efter nogle få dage - eller efter få timer ved særlige hastesager. Det er en fornøjelse at arbejde sammen med Rasmus, og Grundfos vil også udarbejde de næste marketingkampagner sammen med ham."

Links

 Kampagnewebsted for Grundfos SMART Digital-serien (på engelsk). Det meste af indholdet her er skrevet eller redigeret af mig