rasmusgissel.dk

rasmus gissel | tekstforfatter, oversætter og korrekturlæser

Rasmus [...] er meget proaktiv i sin søgen efter yderligere input. Han har [...] været god til at bevare overblikket [og] er god til at fange det essentielle.
- Iben Glargaard Nielsen
Grundfos Holding A/S

Case: udarbejdelse af serviceproduktkatalog på engelsk

Kunde

Grundfos Holding A/S

Tidspunkt

2011-2013

Beskrivelse

Ud over pumper leverer Grundfos også serviceprodukter som reparation, online pumpeovervågning og energioptimering. I en årrække har Grundfos arbejdet strategisk og målrettet på at øge synligheden og salget af serviceprodukter og gøre dem til en mere integreret del af virksomhedens samlede produktsortiment. Da denne proces tog sin begyndelse i 2011, fik jeg til opgave at skrive teksten til et samlet katalog over disse serviceprodukter til intern brug.

For hvert enkelt serviceprodukt skulle jeg ud fra input fra Grundfos' produktspecialister skrive en tekst, der bl.a. indeholdt følgende:

 En beskrivelse af, hvad produktet omfatter
 Hvilke fordele kunden kan få ved at investere i produktet
 En beskrivelse af de processer og procedurer, der evt. er involveret i levering af produktet

Jeg skrev også en overordnet introduktionstekst samt afsnitsindledninger, som beskrev produktporteføljerne og knyttede relanceringen af serviceprodukterne sammen med Grundfos' overordnede strategiske målsætninger. Kataloget indeholdt mange illustrationer, og en af mine opgaver i forbindelse med udarbejdelse af teksten var at finde billeder i Grundfos' arkiver, der passede til de enkelte afsnit i teksten.

Arbejdet foregik i tæt dialog med Service & Solutions-afdelingen hos Grundfos og med den grafiker, der udarbejdede katalogets layout. Kataloget gennemgik løbende korrektur og mange tilpasninger, inden den første udgave blev lanceret først på året i 2013.

Kunden siger

Marketing Project Manager Iben Glargaard Nielsen, Grundfos Holding A/S:
"Rasmus har på baggrund af enkle briefinger kunnet sammensætte gode tekster, da han også er meget proaktiv i sin søgen efter yderligere input. Han har ikke kun fungeret som tekstforfatter men også hjulpet til med at styre processen, da der har været mange mennesker involveret i arbejdet. I den henseende synes jeg, at Rasmus har været god til at bevare overblikket. Rasmus er behagelig at arbejde sammen med og er god til at fange det essentielle fra diverse input."

Links

 Grundfos' websted